Agilitygruppen

Gruppebeskrivelse
Agility træner næsten hele året. vi holder en måneds sommerferie og i vinterperioden stopper vi, når det bliver for mørkt og koldt.
Vi starter altid med et infomøde og afslutter sommeren med et stævne, vinteren med en god julefrokost.Vi træner ca. en time, en dag om ugen.Vi har efterhånden en hel masse lækkert udstyr som vi er meget glade for.
Hvis du kunne have interesse i at prøve det, er du velkommen til at kontakte os enten på mail agility@aub.dk eller kontaktpersonen Julia 6-69.
Vedtægter
Vedtægterne er sidst ændret på Fællesmødet 15. april 2010.

For gruppen
§1 Formålet med gruppen er at skabe en levende interesse for agilitysporten, og gøre Morbærhavens hundeejere til aktive deltagere.
§2 Enhver beboer kan blive medlem af gruppen, ved at henvende sig til kontaktpersonen for gruppen, eller skrive på gruppens mailadresse.
§3 Vedtægterne kan ændres som selvstændigt punkt på fællesmødet.Brug af banen
§4 Banen vil blive opstillet af Agilitygruppen minimum 2 gange om måneden på nærmere fastsatte tidspunkter, der vil fremgå i Morbærkalenderen, på bagsiden af Det Sædvanlige Fis.
§5 Alle der benytter banen gør det på eget ansvar og risiko, da træneren ikke er uddannet.
§6 Alle hunde der ikke er i gang med et baneløb skal være i snor.
§7 Man skal altid respektere hinanden. Og man skal respektere hundenes grænser.
§8 Alle hunde der udviser agressivitet vil blive udelukket fra deltagelse. Træneren vurderer dette.
§9 Alle kommer et kvarter før og hjælper med at sætte banen op, og alle hjælper med at tage banen ind igen efter træningen.