Gamergruppens computere

Åbne dage i Gaming Caféen 

Morbærhavens Gamergruppe kan efter lang tids forberedelse og klargøring af vores lokale, computere og servere med stor glæde annoncere vores første forsøg med faste åbningsdage i maj måned!

Åbningstider i maj måned

Mandag den 2., 9. og 23. maj
Kl. 18:00 – 22:00

Tirsdag den 3., 10., 17., 24. og 31. maj:
Kl. 18:00 – 22:00

Onsdag den 4. og 18. maj
Kl. 19:00 – 22:00

Torsdag den 5., 12., 19. og 26. maj
Kl. 18:00 – 22:00

Fredag den 6., 13., 20. og 27. maj
Kl. 19:00 – 22:00

Vi glæder os rigtig meget til at kunne slå dørene op for alle interesserede!

Gaming Caféen drives af gamergruppens frivillige og fungerer som er en gratis “deltids” gaming café der er tilgængelig for havens beboere når gamergruppen holder åbne dage.

Beboere (med gyldigt beboerkort) kan komme op og bruge vores gaming udstyr – kvit og frit. Det er tilmed tilladt for beboere at have op til 3 gæster med udefra.

Facilities

Gruppen har hjemme på førstesalen af Center 3. Caféen byder på 6 faste gaming rigs med lidt forskellige, men helt fornuftige specs der kan trække de mest udbredte spil med en hel fornuftig framerate.

Vi kan desuden via vores Steam PC Café aftale tilbyde en række forskellige spil – du logger bare ind med din egen Steam bruger og så har du automatisk adgang til hele gruppens bibliotek af spil på Steam.

Vi har derudover også en række spil via Epic Games og GOG. Se det fulde bibliotek af spil til både PC, PS3, PS4 og Wii på gruppens side på AUBs hjemmeside:
www.aub.dk/sociale-liv/gamergruppen

Virtual Reality

Hver tirsdag i maj måned udlåner en af kontaktpersonerne sit Valve Index VR-Headset i åbningstiden. Af VR eksklusive titler kan vi tilbyde titler såsom;

Half-Life Alyx, GORN, Beat Saber, Pavlov, Bone Works, Propagation, Arizona Sunshine, Blade and Socery og selvfølgelig SUPERHOT – samt en masse flere.

Konsoller

Pt. råder vi desuden også over lidt forskellige konsoller og en buckload af forskellige tilhørende titler til dem.

Vi ligger pt. inde med en Playstation 3 og 4 og en Nintendo Wii

League of Legends-event

Som rosinen i pølseenden vil jeg lige nævne, at vi afholder et LOL-event lørdag den 7. maj fra kl. 16:00. Der vil både være mulighed for intro til helt nye – og hvis der dukker nok op så laver vi en local 5v5 BO3 “turnering”.