Residents' Office

Om Beboerkontoret
På beboerkontoret, der fungerer som beboerforeningens serviceorgan, er der en række faciliteter og tjenester til rådighed for beboerne. Den daglige drift af konteret er lagt i hænderne på nogle af beboere, der er ansat som “servicemedarbejdere” af afdelingsbestyrelsen. Den overordnede planlægning står afdelingsbestyrelsens kontorudvalg for kontaktinfo.
På beboerkontoret tilbydes blandt andet følgende:
  • Leje festlokalet og låne fællessalen (Husk beboerkort).
  • Registrere husdyr.
  • Låne værktøj og haveredskaber.
På beboerkontoret er det ikke muligt at: 
  • Bestille reparation af diverse skader i lejligheden.
  • Lukke eller få nyt beboerkort.

For disse opgaver skal du i stedet henvende dig på administrationskontoret.

Kontakt & Åbningstider
Morbærhaven 85, St. (Center 1)
 
Åbningstider:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 18:30 – 20:00
Lørdag: 13:30 – 15:00
Beboerkontoret holder lukket på helligdage, juleaftensdag og nytårsaftensdag.
E-mail: beboerkontoret@aub.dk
Beboerkontoret tilbyder

På beboerkontoret kan du få fremlejeansøgningsskema, ordensreglement, kort over Morbærhaven, haveansøgningsskema, boligstøtteregler, el-spareråd, Det sædvanlige fis, klageformular, hundeposer m.m. Desuden tilbyder kontoret mulighed for at fotokopiere på den store kopimaskine (kun A4). Derudover sælger kontoret til fordelagtige priser uden fortjeneste, lavenergipærer, sikringer, skruer og plugs, maling, malertape, pensler og malerruller, tennisbolde m.m.

Se en liste over de ting der sælges fra beboerkontoret.

Beboerkontoret udlåner

Beboerkontoret har et omfattende udvalg af haveredskaber til udlån, herunder trillebøre, græsslåmaskiner, sækkevogn, el-værktøj såsom slagboremaskiner, rystepudser, skruemaskine, vinkelsliber alm. boremaskiner, excentersliber og båndsliber, og derudover aluminiumsstige, ledningstromler og små værktøj. Desuden udlånes tennisketschere, petanquekugler, fodbolde og volleybolde.

De fleste af disse ting udlånes mod et mindre depositum, og da mange af dem ofte er udlånt,  kan det være en god idé ar reservere dem, hvis du har brug for noget på en bestemt dag. 
Husk at medbringe dit beboerkort ved udlån. 

Ud over udlån af redskaber, er servicemedarbejderne også til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. De står klar til at hjælpe efter bedste evne.

Se en liste over de ting der udlånes fra beboerkontoret