Agilitygruppen

Velkommen

Gruppebeskrivelse

Agilitygruppen træner næsten hele året. Vi holder en måneds sommerferie (juli eller august) og i vinterperioden stopper vi, når det bliver for mørkt og koldt.
Vi starter altid sæsonen op med et infomøde hvor vi introducere os for hinanden, hvad agilitysporten går ud på og gruppens regler. Vi afslutter sommeren med et stævne, hvor vi efterfølgende hygger med at tænde op i grill. Vi slutter året af med at afholde en julefrokost.

Vi træner ca. halvanden time, en dag om ugen. Vi har efterhånden en hel masse lækkert udstyr som vi er meget glade for.Kort om agility: Agility er et forhindringsløb. Agility går ud på at guide hunden  så hurtigt som muligt og med så få fejl som muligt gennem en bane med forskellige forhindringer. Hunden skal bl.a. krybe gennem tunneller, balancere på planker, springe over forhindringer af forskellig højde og længde, løbe igennem en slalom, balancere på en vippe mv. Hvis du kunne have interesse i at prøve det, er du velkommen til at kontakte os enten på mail agility@aub.dk.

Vedtægter

Vedtægterne er sidst ændret på Fællesmødet 15. april 2010.

For gruppen
§1 Formålet med gruppen er at skabe en levende interesse for agilitysporten, og gøre Morbærhavens hundeejere til aktive deltagere.
§2 Enhver beboer kan blive medlem af gruppen, ved at henvende sig til kontaktpersonen for gruppen, eller skrive på gruppens mailadresse.
§3 Vedtægterne kan ændres som selvstændigt punkt på fællesmødet.

Brug af banen
§4 Banen vil blive opstillet af Agilitygruppen minimum 2 gange om måneden på nærmere fastsatte tidspunkter, der vil fremgå i Morbærkalenderen, på bagsiden af Det Sædvanlige Fis.
§5 Alle der benytter banen gør det på eget ansvar og risiko, da træneren ikke er uddannet.
§6 Alle hunde der ikke er i gang med et baneløb skal være i snor.
§7 Man skal altid respektere hinanden. Og man skal respektere hundenes grænser.
§8 Alle hunde der udviser agressivitet vil blive udelukket fra deltagelse. Træneren vurderer dette.
§9 Alle kommer et kvarter før og hjælper med at sætte banen op, og alle hjælper med at tage banen ind igen efter træningen.

 
[Slut på tekst.]