Den Våde Høne (Beboerværtshus)

Beskrivelse af Den Våde Høne

Den Våde Høne er Morbærhavens samlingssted onsdag, torsdag, fredag og lørdag aften, hvor du kan møde nye mennesker, få en drink med din nabo eller måske finde en flirt for aftenen.

Den Våde Høne afholder mange spændende arrangementer året rundt, herunder Erotisk Aften, live bands og DJs, 90’er Fest, Quiz Aften, Stand-up Comedy, Sankt Hans, Beach Party, Musik Bingo, Halloween, Julebanko og meget mere.

Vi arbejder konstant på at udvikle nye og spændende arrangementer.

 Følg med i vores events på Facebook for at få de seneste opdateringer.

Vil du være en del af gruppen?

Den Våde Høne er 100% non-profit og drives af beboerne i Morbærhaven på frivillig basis. Du kan også blive en del af vores gruppe, kendt som Hønegruppen.

Du behøver ikke have erfaring som bartender. Vi tilbyder grundig oplæring, så du er klar til at håndtere opgaverne under dine vagter.

Kom og besøg os til et af vores gruppemøder og hør mere om, hvad det indebærer at være frivillig i Hønegruppen.

Vi afholder gruppemøder hver tirsdag kl. 19:30 på Den Våde Høne i Center 1, Morbærhaven 85, 1. sal.

Åbningstider

  • Onsdag: kl. 19:00 – 23:00
  • Torsdag: kl. 19:00 – 23:00
  • Fredag: kl. 22:00 – 05:00
  • Lørdag: kl. 22:00 – 05:00

Udlejning af Den Våde Høne

Du kan leje Den Våde Hønes lokaler og bartendere uden for den normale åbningstid. Hvis du er interesseret i at leje Den Våde Høne, kan du sende en e-mail til hoenen@aub.dk

Vedtægter

Den Våde Høne drives for Beboerforeningen af Hønegruppen. Hønegruppen driver Den Våde Høne efter de til enhver tid gældende vedtægter for Beboerværtshuset Den Våde Høne. Du kan finde vedtægterne hér.