Ingen strøm

Jeg har ingen strøm
Hvis der pludselig ikke er strøm på kontakterne i din stue, så check om køleskabet og kogepladerne stadig virker. Gør de det, er din 10 amperes sikring sprunget.
Hvis din kogeplader eller dit køleskab ikke virker, men der stadig er strøm på kontakterne i stuen er det sandsynligvis en af 16 ampere sikringerne, der er gået. Det kan selvfølgelig også være køleskabet eller kogepladerne der er gået i stykker. Det er dog sjældent at begge kogeplader går i stykker på en gang. Har du mistanke til køleskabet, så check at det ikke bare er pæren, der er sprunget. Hvis der er skruet op for dit køleskab og du lader lågen stå åben, bør kompressoren springe an efter senest nogle minutter. Gør den det, er det bare pæren der er sprunget. Hvis der hverken er strøm i køkkenet eller i stuen kan det være HPFI-relæet der er slået fra.
Prøv simpelthen at skrue den tilbage på “1” og se, hvad der sker. Er det heller ikke tilfældet, så prøv at forhør dig hos dine naboer om de har strøm. Hvis det er aften kig på gangene og parkeringspladserne om der er lys. Er det ikke tilfældet har hele Morbærhaven mistet gnisten – det sker nogle gange, og så må man bare vente, til det bliver fikset.Boligselskabet afbryder aldrig for strømmen på grund af manglende betaling af strøm. Betaling for strøm opkræves sammen med huslejen, og betaler du ikke, vil din lejlighed blive opsagt.

I tilfælde af større nedbrud, kan du udenfor normal åbningstid kontakte vagttelefonen. Telefonnummeret står under “Kontakt” fanen.
Vagttelefonen må ikke benyttes til at fejlmelde defekte køleskabe, sprungne sikringer eller lign., da disse kan vente til næste hverdag.
Almindelig fejlmelding foregår til Administrationskontoret i deres åbningstid.