Den Våde Høne (Beboerværtshus)

Beskrivelse af Den Våde Høne

Den Våde Høne er Morbærhavens forsamlingssted fredag og lørdag aften.  Det er stedet hvor du kan møde nye mennesker, få en drink med din nye nabo eller måske finde en flirt for aftenen.

Den Våde Høne afholder mange spændende arrangementer i løbet af hele året. Du kan blandt andet opleve Erotisk Aften, Live bands og DJs, 90er Fest, Quiz Aften, Stand-up Comedy, Sankt Hans, Beach Party, Musik Bingo, Halloween, Julebanko og meget andet.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye arrangementer.

Du kan følge med i vores events på Facebook.

Vil du være en del af gruppen

Den Våde Høne er 100% non-profit og drives af Morbærhavens beboere på frivillig basis. Det vil sige, at du også kan blive en del af gruppen, der i daglig tale hedder Hønegruppen.

Vi kræver ikke at du har nogle færdigheder som bartender. Vi giver dig en grundig oplæring, så du er rustet til klare de opgaver, der måtte opstå på dine vagter.

Kom op til et af vores  gruppemøder og hør mere om hvad det vil sige at være frivillig i Hønegruppen

Vi holder gruppemøde hver tirsdag kl. 19:30 på Den Våde Høne i Center 1

(Morbærhaven 85, 1. sal)

Åbningstider
  • Fredag: kl. 22:00 – 05:00
  • Lørdag: kl. 22:00 – 05:00
Udlejning af Den Våde Høne
Du har mulighed for at leje Den Våde Hønes lokaler samt bartendere udenfor  den almindelige åbningstid. Ønsker du at leje Den Våde Høne kan du sende en e-mail til hoenen@aub.dk
Vedtægter
Den Våde Høne drives for Beboerforeningen af Hønegruppen.Hønegruppen driver Den Våde Høne efter de til enhver tid gældende vedtægter for Beboerværtshuset Den Våde Høne. Du kan finde vedtægterne hér.