Det Sædvanlige Fis

Velkommen til

Det Sædvanlige Fis online

Herunder finder du den seneste udgave af Morbærhavens beboerblad Det Sædvanlige Fis, i daglig tale kaldet Fiset. Det Sædvanlige Fis laves af Bladgruppen som består af en blanding af glade amatører og studerende indenfor medier og kommunikation, journalistik og grafisk design.
Du kan læse mere om bladgruppen hér.

Fiset-Juni-2023-Online

Arkivet

Det Sædvanlige Fis er Danmarks ældste forsat udgivne beboerblad. I 2023 kan vi fejre 50 års jubilæum. Med 50 års kontinuerligt udgivne blade, er Fisets arkiver også en historisk guldmine. Igennem årene er der blevet skrevet om tykt og tyndt.

I 1998, i forbindelse med Fisets 25 års jubilæum, udmøntede det bugnende arkiv sig i en lille bog som på en og samme tid er et historisk overblik over Det Sædvanlige Fis og Morbærhaven som helhed. For det er nemlig igennem Fiset at Morbærhavens mange historier fortælles.

I forbindelse med vores snarlige 50 års jubilæum, er vi gået igang med at indscanne og digitalisere vores komplette arkiv. Fra den allerførste udgivelse i august 1973 og frem til og med i dag. Arkivet vil, når arbejdet med at indscanne de mange års udgivelser er overstået, blive lagt online, tilgængelig for enhver, på en hjemmeside 100% dedikeret til Det Sædvanlige Fis – fortid, nutid og fremtid. Mere info herom senere.

Indtil da kan du finde de tidligere udgaver for 2023 og 2022 via linksne herunder.

2023
Januar – Februar – Marts – April – Maj – Juni

2022
Januar – Februar – Marts – April – Maj – Juni
August – September – Oktober – November – December

1973
August – Oktober – November – December

Alle almene boligselskaber er underlagt regler og krav fra det offentlige med hensyn til drift og beboerindflydelse. Det betyder bl.a. at du som beboerne kan være med til at træffe mange af de væsentlige beslutninger vedrørende din boligafdeling.

Kontakt

Ansvarshavende Redaktør: Casper Møller
E-mail: 
redaktoer@aub.dk
Spørgsmål:
Du kan kontakte bladgruppen hvis du har spgm. ift. gruppen eller gerne vil deltage i gruppens næste arbejdsdag (se kalenderen på bagsiden af Fiset) så send os en mail på bladgruppen@aub.dk
Beboer- og gruppeindlæg:
Ønsker du at indsende et indlæg bedes du sende det til vores deadline fiset@aub.dk eller aflevere det i postkassen på forsiden af Center 3.